+45 86 29 30 90   |   brianfriis@godmail.dk

Barnestole

Barnestole

​Bobike maxi

Til børn fra 9 måneder til 6 år. Egnet fra 9 til 22 kilo. Med trepunktsele plus sikkerhedslukning. Udstyret med justerbare fodstøtter. Trepunktmontage på cykelstellet.
1 stk på lager! Tilbuds pris 399,00 kr.

​Hamax Kiss barnestol

TüV/GS-godkendt. Vægt op til 22 kg. Justerbar 3-punktssele med børnesikring. Justerbare fodhvilere m/ remme for fastspænding af fødder. Passer til cykler med 28,6-34,9 mm sadelrør.
Pris 665,-

​Hamax Kiss barnestol

TüV/GS-godkendt. Vægt op til 22 kg. Justerbar 3-punktssele med børnesikring. Justerbare fodhvilere m/ remme for fastspænding af fødder. Passer til cykler med 28,6-34,9 mm sadelrør.
Pris 665,-

​Hamax Sleepy barnestol

TüV-godkendt Vægt op til 22 kg. Centerstyret, justerbar 3-punktssele med børnesikret lås. Justerbare fodhvilere m/ remme for fastspænding af fødder. Armlæn og ekstra sidebeskyttelse. Fordybning med plads til hjelmen øverst på stolen – kan justeres så barnet kan sove i stolen. Passer til cykler med 28,6-34,9mm. sadelrør. Sølv/sort med sorte fodhvilere og indtræk.
Pris 899,-

​Ekstra monteringsbeslag

Det er rigtig smart med et ekstra monteringsbeslag, hvis barnestolen skal bruges på både mors og fars cykel. Der følger naturligvis monteringsbeslag med vores barnestole, men det kan altså også købes enkeltvis til cykel nr. 2. Monteringsbeslaget gør, at barnestolen kan monteres på cykler med og uden bagagebærer.
Pris 349,-

Barnestol bag Yepp

Barnestol Yepp Maxi ® er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i og sædet er monteret til selve stolens stel således at den er stødabsorberende. Stolen er forsynet med en lås således at svage sjæle ikke kan låne denne. Barnestolen er forsynet med en 5 punkts sele som kan justeres i højden og livvidden. Barnestolen er forsynet med beskyttelse (frakkeskåner) ind mod hjulet, således at barnet ikke kan få foden i klemme. Denne barnestol har gennemgået den strengeste Europæiske sikkerhedstest og bærer derfor kvalitetsstemplet Europæiske standard EN 14344 og TNO fra Holland. Passer til børn op til ca. 6 års alderen eller max 22kg. Dette er barnestolen man vælger, hvis sikkerhed, komfort og brugevenlighed er i højsædet.
Barnestolen kommer i både Sort, som ses på billedet, men også orange, gul og blå!
Pris 1299,00,-

Beslag for barnestol Yepp

Beslag til fast spænding af stolen
Pris 399,-

Barnestol front Yepp

Barnestol Yepp Mini ® er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i og sædet er monteret til selve stolens stel således at den er stødabsorberende. Stolen er forsynet med en lås således at svage sjæle ikke kan låne denne. Der er 2 nøgler med til stolen. Foran barnet er der en beskyttelsesbøjle, som kan forsynes med en beskyttelses pude, som skal bestilles separat. Der følger puder og alt nødvendig beslag med for at kunne montere og for at bruge stolen. Hvis stolen skal bruges på mere end en cykel skal der tilkøbes ekstra monteringsbeslag. Barnestolen er forsynet med en 5 punkts sele som kan justeres i livvidden og længden. Selen fastgøres i en click system hvor du kan udløse den med et enkelt tryk på begge sider af denne. Barnestolen er forsynet med fodstøtte på barnestolen, som kan justeres i højden og der er remme så barnets fod kan blive fastspændt. Denne barnestol har gennemgået den strengeste Europæiske sikkerhedstest og bærer derfor kvalitetsstemplet Europæiske standard EN 14344 og TNO fra Holland. Barnestolen leveres inklusive monteringsbeslag, som fastgøres på cyklens styrstamme og passer til langt de fleste cykler på markedet. Styrstammens diameter skal være mellem 20 og 28mm for at du kan montere denne dette beslag. Foran barnet er der en beskyttelsesbøjle, som kan forsynes med en beskyttelses pude, som skal bestilles separat. Passer til børn op til ca. 3 års alderen eller max 15kg. Dette er barnestolen man vælger, hvis sikkerhed, komfort og brugevenlighed er i højsædet. Fås i farverne: Sort,Lime,Orange og Blå
Levering ca 1-2 dage
Pris 999,-