+45 86 29 30 90   |   brianfriis@godmail.dk

Cykelhjelme

Cykelhjelme

Cykelhjelm øger din sikkerhed i trafikken

Mange danskere bruger i dag cykelhjelm, og det viser sig i mange tilfælde at være forskellen på liv eller død. Dog er der danskere, som hellere undværer vil undvære den. Undskyldningen er ofte, at en cykelhjelm er stor og klodset. Det behøver det på ingen måde at være. Derfor har vi designet smarte cykelhjelme.

Få en smart ABUS cykelhjelm til dit behov

Vores hjelme kommer med en høj sikkerhed, hvilket naturligvis er alfa og omega for enhver cykelhjelm. Dertil kommer, at de ofte har en lav vægt og en god pasform, så de er gode at have på hovedet.

Mange af vores cykelhjelme kommer endvidere med flere features, feks ABUS cykelhjelm med lys i nakken, så du bedre kan ses af dine medtrafikanter, ligesom der også er modeller med indbygget regnslag og lignende. Vores hjelme matcher alle former for cykling, og du kan således finde din cykelhjelm hos os, uanset om du måtte køre race, mountainbike, hverdagscykling eller noget helt fjerde. Vi forhandler også ABUS cykelhjelm til børn.

Kontakt os eller kig forbi vores butik

Cykelhjelmene passer til både børn og voksne, og vi har et hav at vælge imellem i vores cykelcenter på Trøjborg i Aarhus. Du er derfor meget velkommen til at besøge os eller ringe til os på telefon 86 16 65 05, hvis du mangler en hjelm.