+45 86 29 30 90   |   brianfriis@godmail.dk

Cykellygter

Cykellygter

Cykellygte – bliv set med gode cykellygter

Der er ingen grund til ikke at udstyre sin cykel med en god cykellygte. Enhver, der har prøvet at færdes i trafikken, ved, at det kan være svært at se en cyklist i sidespejlet om aftenen, hvis vedkommende ikke har tilstrækkeligt med lys på. Derfor bør man udstyre sin cykel med en god cykellygte både foran og bagpå, ligesom det også er et lovkrav.

Gode cykellygter fra kendte brands

Hos Trøjborg Cykelcenter i Aarhus fører vi således smarte cykellygter fra kendte brands, så du altid er godt udstyret, hvilket øger din sikkerhed i trafikken. Eksempelvis har vi Reelight, som er en cykellygte, der i stedet for at køre på batteri, kører på magnetisme. Dertil kommer en lang række andre brands.

Hos os kan du ligeledes købe en cykellygte, der er velvalgte til mountainbiketuren i skoven, hvor der let kan være mørkt. Der er altså cykellygter at finde til alle behov, hvorfor det i den grad er besøget værd, hvis man kigger forbi vores butik i Aarhus.

Køb din nye cykellygte hos os

Hvis du har lyst til at høre mere om vores cykellygter, eller hvis du er på udkig efter en bestemt cykellygte, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 16 65 05 eller e-mail brianfriis@godmail.dk